BA Nekkerspoel

7 | Kok (duaal)

Arbeidsmarktfinaliteit (A)
Voeding & horeca
Duaal Leren
Is deze richting iets voor jou? Nieuws

Deze duale opleiding is gebaseerd op de Beroepskwalificatie kok, niveau 4

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:

  • kooktechnieken toepassen om ingrediënten te verwerken tot warme en koude keukenbereidingen
  • gerechten creëren conform de bedrijfsformule
  • meedenken over de samenstelling van de kaart en technische fiches opstellen
  • keukenprocessen opvolgen en de organisatie van de keuken regelen
  • constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren
  • voorraden beheren om een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast

Deze duale opleiding is gebaseerd op de

  • Beroepskwalificatie kok, niveau 4

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis).

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject.
Of de opleiding wordt georganiseerd door een school voor voltijds onderwijs, een centrum voor deeltijds onderwijs of een SYNTRA-lesplaats, het standaardtraject blijft hetzelfde. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren.
Open het tabblad ’Lessen’, om het te raadplegen.

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase

Meer informatie over deze opleiding?

Gerelateerd nieuws

Activiteit
BA Nekkerspoel
mrt. 24, 2025
Italiaanse avond op 23/5

Om de projectweek van onze leerlingen te sponsoren

Activiteit
BA Nekkerspoel
feb. 14, 2025
Leerlingen Verzorging bij Körperwelten in Brugge

Een leerrijke maar creepy ervaring!