Deze duale opleiding is gebaseerd op de Beroepskwalificatie kok, niveau 4
Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:
- kooktechnieken toepassen om ingrediënten te verwerken tot warme en koude keukenbereidingen
- gerechten creëren conform de bedrijfsformule
- meedenken over de samenstelling van de kaart en technische fiches opstellen
- keukenprocessen opvolgen en de organisatie van de keuken regelen
- constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren
- voorraden beheren om een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast
Deze duale opleiding is gebaseerd op de
- Beroepskwalificatie kok, niveau 4
Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis).
Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase |
Meer informatie over deze opleiding?