BA Nekkerspoel

7 | Kok (duaal)

Arbeidsmarktfinaliteit (A)
Voeding & horeca
Duaal Leren
Is deze richting iets voor jou? Nieuws

Deze duale opleiding is gebaseerd op de Beroepskwalificatie kok, niveau 4

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:

  • kooktechnieken toepassen om ingrediënten te verwerken tot warme en koude keukenbereidingen
  • gerechten creëren conform de bedrijfsformule
  • meedenken over de samenstelling van de kaart en technische fiches opstellen
  • keukenprocessen opvolgen en de organisatie van de keuken regelen
  • constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren
  • voorraden beheren om een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast

Deze duale opleiding is gebaseerd op de

  • Beroepskwalificatie kok, niveau 4

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis).

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject.
Of de opleiding wordt georganiseerd door een school voor voltijds onderwijs, een centrum voor deeltijds onderwijs of een SYNTRA-lesplaats, het standaardtraject blijft hetzelfde. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren.
Open het tabblad ’Lessen’, om het te raadplegen.

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase

Meer informatie over deze opleiding?

Gerelateerd nieuws

Activiteit
BA Nekkerspoel
apr. 19, 2024
Leerlingen PAV krijgen een creatief project: Stop motion

Gedurende drie opeenvolgende weken hebben onze leerlingen tweede en derde graad de kans gekregen om kennis te kunnen maken met 'Stop Motion'.

Activiteit
BA Nekkerspoel
apr. 15, 2024
Haartooi naar de kappersbeurs

De leerlingen van haartooi gingen samen met de vakleerkrachten de kappersbeurs Estetika.