Deze duale opleiding is gebaseerd op de Beroepskwalificatie keukenmedewerker, niveau 2 van de Vlaamse kwalificatiestructuur.
In de opleiding keukenmedewerker duaal leert men helpen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten verwerken tot basisbereidingen door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten opslaan en de keuken schoonmaken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.
Deze duale opleiding is gebaseerd op de
- Beroepskwalificatie keukenmedewerker, niveau 2 van de Vlaamse kwalificatiestructuur.
Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis). Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. Open het tabblad Lessen, om het te raadplegen. Deze duale opleiding is een graadsopleiding en loopt over 2 jaren. Je stroomt automatisch door van 3BSO duaal naar 4 BSO duaal. |
Meer informatie over deze opleiding?