BA Nekkerspoel

Samenwerking Toyota en Magazijn

Activiteit

Sinds enkele weken werken we samen met Toyota Material Handling Willebroek om onze jongeren de kans te geven om de theorielessen heftruckbestuurder, om te zetten in de praktijk.

Toyota is wereldleider in intern transportmateriaal en met onze gerenommeerde school voor arbeidsmarktgericht onderwijs slaan we de handen in elkaar om de volgende generatie operators op te leiden en voor te bereiden op een bloeiende carrière in de logistieke sector.

Dit is voor onze leerlingen een unieke kans om praktische ervaring op te doen met hef- en reachtrucks van Toyota Material Handling. Onder deskundige begeleiding zullen ze niet alleen de basisprincipes van veiligheid en efficiëntie leren, maar ook cruciale operationele vaardigheden ontwikkelen die essentieel zijn voor een succesvolle loopbaan.

Met een mix van leren op school, werkplekleren en hands-on training, streven we ernaar om de vaardigheden en kennis van de leerlingen te vergroten, hen voor te bereiden op de uitdagingen van de moderne logistieke sector en bij te dragen aan hun professionele groei en ontwikkeling.

Deze samenwerking belichaamt onze gedeelde toewijding aan onderwijs, innovatie en het stimuleren van technische vaardigheden onder jongeren. Zowel BA Nekkerspoel en Toyota kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben op de toekomst van de logistieke industrie en de bredere gemeenschap.

- Thierry, praktijkleerkracht Magazijn


Vorige artikel Terug naar het overzicht Volgende artikel