BA Nekkerspoel

Opleiding in de kijker: PC Technicus

Nieuws

Hardwerkende jongeren met een passie voor computers en problemen die opgelost dienen te worden, dat zijn de leerlingen van PC Technicus! Deze opleiding is nog maar aan z’n tweede schooljaar toe en is reeds zeer populair.

PC toe

De computers, smartphones en tablets van leerkrachten en leerlingen op school worden verzorgd en genezen door onze PC dokters, soms zelfs gereanimeerd indien nodig. Oude toestellen worden niet zomaar weggegooid, maar dienen vaak als orgaandonor vooraleer ze gerecycleerd worden.

De opleiding vergt een dosis gezond verstand met een oog voor technologie. Zo leer je computers bouwen, netwerken installeren en technologie te laten werken voor de standaard gebruiker. Deze laatste kan dan ook terecht met al z’n vragen over zijn of haar PC bij de techniekers, iets wat zowel voor gebruiker als de leerlingen zelf heel leerrijk is!

Een warme oproep van de leerlingen: heb je nog computers, smartphones, tablets of andere toestellen die enkel stof liggen te vergaren? Breng ze gerust naar BA Nekkerspoel!

- BA Nekkerspoel

Vorige artikel Terug naar het overzicht Volgende artikel