BA Nekkerspoel

Leerlingen onthaal, organisatie en sales naar Retail Run

Activiteit

Op 14 mei hebben wij meegedaan aan de retail run in Brussel. Bij onze aankomst kregen we mini koffiekoekjes en drankjes. Daarna werden we begeleid naar de werkzalen voor workshops.


In deze workshops moesten we onze talenten uitzoeken. We maakten een blad met alles wat we al hadden behaald en wat we in de toekomst willen bereiken. We zochten uit wat voor werksfeer het beste was voor ons. Aan het einde van deze workshop hebben we onze eigen elevator pitch geschreven. Was niet gemakkelijk. Hierna keerden we terug naar beneden, er stonden obers aan de deur met gazpacho. Toen we verder gingen stond er een heel buffet met mini hapjes en aan de linkerkant vonden we lekkere warme pasta. Toen ik al super veel op had, kwamen ze nog langs met overheerlijke chocomousse, dit kon ik niet laten schieten.


Na dit buffet gingen we terug naar boven en waren de zalen gevuld met verschillende werkgevers. Bij deze mochten we dan onze elevator pitch oefenen. Dit waren leuke oefen sollicitatiegesprekken waar ik zeker van heb bijgeleerd. Na deze gesprekken gingen we naar de feestzaal waar de prijzen werden uitgegeven voor de retail run. Na deze show was het gedaan. We hadden nog wat tijd dus zijn we nog iets gaan drinken en bij het buiten gaan kregen we nog een boekje en lolly’s. Super leuke dag!

Emma Kunkels (leerling onthaal, organisatie en sales)

Vorige artikel Terug naar het overzicht Volgende artikel